25.04.2019

Google „Дигитален гараж“ провежда напълно безплатна програма, която включва презентации и онлайн обучения, разработени от Google на тема дигитален маркетинг и дигитализация на бизнеса.

Обучението ще се проведе на 25.04.2019 /четвъртък/, в град Стара Загора, „ZaraLab“, бул. Александър Батенберг 28, от 19:00 ч.

Инициативата е насочена към малкия и среден бизнес, предприемачите, хората с идеи за развитие на бизнес и студенти, които имат желание да научат основните принципи на достигане до повече клиенти онлайн, но не разполагат с нужния ресурс.

Програмата ще застъпва темите, касаещи ефективното постигане на дигитално присъствие, като ще покрива следните основни стъпки:

  • Потребителска пътека;
  • Най-добрите практики за създаване на уебсайт;
  • Онлайн реклама;
  • Локална видимост в интернет;
  • Уеб анализ;
  • Социални медии и тяхното използване

Присъствието на всяко събитие е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Тя може да се извърши на: https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/f2f.

Регистрация може да се случи и на мястото на събитието, но е препоръчително желаещите да бъдат там поне 20 минути преди началото на обучението.

Всяко обучение продължава около 60 минути, като след това има Q&A session, в която всеки присъстващ може да се включи и да зададе въпросите си към лекторите на Google „Дигитален гараж“.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Google