21.10.2019 - 24.10.2019

XXVII-та Международна Lean keys ® конференция: „The Lean journey to Operational excellence“ ще се проведе от 21-24.10.2019 с официално откриване на 22 октомври в София Хотел Балкан*****.

 

Ежегодната международна 20 Keys ® конференция е едно от най-значимите събития, посветено на Lean трансформация, което събира експерти, мениджъри и консултанти от целия свят. Тази година PDI, собственик на методологията 20 ключа ®, избра да проведе годишната конференция в България с ключовия си партньор Некст Консулт.

Next Consult е интернационална компания за Бизнес & ИТ консултиране и дигитален маркетинг, която е помогнала на над 200 компании да подобрят бизнеса си. За последните 9години имат опит в над 400 успешно приключени проекта.

20 Keys ® е управленска система, която систематично подобрява важни аспекти на производствената дейност като качество, разходи, добавки, безопасност на труда и етични норми в компанията (познати като QCDMS). Това е възможно посредством прилагането на 20 елемента от Кайзен идеологията за трансформация на фирмената култура от най-ниското до най-високото ниво в йерархията.

27-та Международна 20 Keys ® конференция обещава 4-дневно неповторимо преживяване с успешните клиентски истории на водещи български и международни компании, 5 часа вълнуващо съдържание с 8 лектори от световна класа, и посещения на водещи Lean компании в България.

Специален гост на събитието ще бъде д-р Йоши Кобаяши – президент на PDI, водещ Lean консултант и собственик на методологията 20 Keys ®!

Запознайте се с 20 Keys ®, разберете какви са бъдещите тенденции и научете как да постигнете по-висока ефективност от примера на световните лидери: Daimler, Coca-Cola Hellenic Bottling Company, Sensata Technologies и много други.

Повече информация за събитието можете да откриете тук.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

XXVII-та Международна Lean keys ® конференция: „The Lean journey to Operational excellence“