18.10.2019

На 18 октомври 2019 г. в обновения и високотехнологичен Интер Експо Център в София ще се проведе есенната HR конференция на Българска асоциация за управление на хора. Темата на събитието е Leading HR Transformation“, а в програмата са включени теми, касаещи дигитализацията на HR функцията, change management, agile HR и др. На 15 август 2019 г., стартират регистрациите за събитието.

Традиционно, лектори ще бъдат известни практици и HR професионалисти от световна и национална величина, които ще споделят добри практики и научени уроци в областта на прилагането на трансформацията на HR функцията.

Акцент ще бъде поведенческо-оперативния аспект на трансформацията, а именно – нейното въвеждане и повеждане, разглеждането на промяната като възможност за изява на лидерските способности на всеки професионалист, ангажиран с нея, независимо от неговото йерархично ниво в организацията и от нейните характеристики.

Всеки участник в конференцията ще получи възможността да „открадне“, да сподели и да дискутира опит, практики и решения.

Подробности за събитието може да намерите ТУК, а срокът за ранните записвания е 30 септември 2019 г.

Екипите на компаниите и членовете на БАУХ се ползват с допълнителни преференциални условия – не изпускайте възможността за отстъпка!

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

„Leading HR Transformation“