04.12.2019

На 4 декември от 19.00 часа в сградата на СофтУни на ул. Тинтява 15-17, Сафия, както и онлайн, ще се проведе семинар, посветен на темата за индустрия 4.0. 

Събитието е напълно безплатно и е част от съвместната инициатива между Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и серията уебинари SMEs Webinars и СофтУни, която цели да подпомогне малкия и средния бизнес в страната чрез редица онлайн обучения, които да представят възможностите за дигитализация и автоматизация на процесите.

В рамките на семинара ще бъде разгледан успешен пример за имплементация на нови технологии в бизнеса, които са автоматизирали редица процеси и са довели до повишаване на приходите. 

Лектор в събитието ще бъде г-н Петър Владимиров, основател на PVDigital – иновативна компания, която помага на бизнесите в дигиталния свят. 

Г-н Владимиров има опит като партньор и Client Service Director в дигитална агенция Interactive Share. 

През последните 10 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR. Разработвал е дигитални стратегии с фокус върху бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Mustela, VELUX, Bilka, Smirnoff, Fantastico, Goodyear, Nestle Dolce Gusto и много други. 

Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина. Бил е лектор на събития на Google, Webit, SoftUni, Interactive Seminars, Digital4Plovdiv и други. 

Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании. Дългогодишен опит с видео кампании, създаване на криейтив и сценарии за видео съдържание, работа с filmmaker. 

В линка ще откриете регистрационна форма за събитието. 

Събитие във Фейсбук

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Безплатен уебинар: ИНДУСТРИЯ 4.0