27.02.2020 - 28.02.2020

CONNEXT е иновативно изложение на Конфиндустрия Италия, което се провежда в Милано, с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност и да обменят идеи и добри практики. Като акцент на събитието са новите технологии и дигитализацията, като събитието е разделено на четири основни тематични цикъла:

  • Интелигентна фабрика;
  • Устойчиво развитие;
  • Градове на бъдещето;
  •  Човекът в центъра на прогреса. 

Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching.

Чрез дигитална платформа Marketplace по време на събитието , както и през цялата година, италиански и чуждестранни предприятия ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Гарантирани са ексклузивни условия за участие на българските фирми. Всички българските фирми могат да участват във форума БЕЗПЛАТНО.

В презентацията, която може да видите като прикачен файл, ще откриете подробности за събитието, както и секторите, които ще бъдат представени.  

За всяка допълнителна информация, молим да се свържете с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или мейл. segreteria@confindustriabulgaria.bg.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

CONNEXT 2020