27.02.2020

Анонсираме първото по рода си събитие “AI in E-commerce” от поредицата E-commerce Talk Night !
То е безплатно, но само с покани и е фокусирано върху най-важните тенденции и развитието на иновациите в електронната търговия и дигиталното пазаруване с използването на изкуствен интелект (Artificial Intelligence – AI) в обстановката на едно от най-интересните нови пространства в София „Кино Култура“, жива музика и питие.

Какво ще научите
Най-важните тенденции и развитието на иновациите в електронната търговия и дигиталното пазаруване с използването на изкуствен интелект (Artificial Intelligence – AI).

За кого е събитието
Електронни магазини, платформи за електронна търговия, компании, предоставящи услуги за е-комерс, дигитални иноватори.

Лектор

Paweł Wyborski - пециалист в сектора на електронната търговия и телекомуникациите, има 15-годишен опит в областта на развитието на бизнеса и изграждането на стойност въз основа на данни. QuarticOn е технологична компания с мисията да предостави на онлайн магазините съвременни решения с цел подобряване на тяхното функциониране чрез автоматизация на маркетинговите дейности и персонализиране на наличната оферта. Основното предимство на компанията е съвременната технология, базирана на използването на алгоритми за изкуствен интелект и машинно обучение, позволяващи работа в реално време с минимално участие на човешките ресурси. Продуктовото портфолио QuarticOn включва ядро с препоръки за продукти, автоматизация на маркетинга, банери, изскачащи прозорци и интелигентна търсачка, като офертата на компанията непрекъснато се разширява.

Заяви покана за събитието

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

E-commerce Talk Night / vol.1 / Ai in E-commerce