24.09.2020

Петото издание на eCommerce Summit ще ви срещне с лидерите в сектора на електронната търговия в България, които ще ви разкажат за своя опит в привличането и задържането на клиенти и стратегиите, на които са заложили, за да растат на вътрешния и на външни пазари.

По време на eCommerce Summit сме подготвили известни международни и местни експерти ще споделят своето ноу-хау и най-добри практики чрез вдъхновяващи лекции и панели насочени към всички аспекти от цикъла на електронната търговия.

Събитието ще се проведе в хибриден формат, като записалите се ще имат възможност да присъстват онлайн и офлайн.

НАУЧЕТЕ ТЕМИТЕ 

Вземи своя билет с ПРОМОКОД: БСК

Ако допреди пандемията от COVID-19 онлайн търговията растеше бързо, след преминаването на кризата ръстът се очаква да е бурен. На фона на ограниченията за разпространението на вируса търговците разбраха, че ако ги няма в интернет, те няма да оцелеят. Данните за март и април го показват: ритейлърите, които продават онлайн, компенсираха с електронни продажби част от спада заради затварянето на физическите им магазини.

Това означава обаче, че конкуренцията в електронната търговия ще става все по-ожесточена. Затова – подгответе се! 

Петото издание на eCommerce Summit ще ви срещне с лидерите в сектора на електронната търговия в България, които ще ви разкажат за своя опит в привличането и задържането на клиенти и стратегиите, на които са заложили, за да растат на вътрешния и на външни пазари.

На eCommerce Summit ще научите:

  • актуалните тенденции в електронната търговия
  • как максимално да се възползвате от маркетплейсите
  • как да внедрите omnichannel търговията в бизнеса си
  • как да се подготвите за завоюване на нови пазари
  • как да управлявате доставките
  • как да изградите лоялност към бранда си
  • кои са иновациите, които ще автоматизират бизнеса ви и ще ви помогнат да го управлявате по-добре

eCommerce Summit ви дава ценна възможност да генерирате нови контакти и идеи, с които да подсилите бизнеса си.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

eCommerce Summit