28.07.2020

Иновативните и устойчиви опаковки на храни предлагат защита на продуктите, подобряват качеството на храните и срока на годност. Но води ли това до осезаемо намаляване на хранителните отпадъци? Как може да изглежда устойчивото решение за опаковане? Как опаковката се използва от потребителя във фазата на реална употреба на продукта? 

Присъединете се към безплатния уебинар на denkstatt group и вижте каква е връзката между въздействието на опаковките и хранителните отпадъци. Разберете какви стъпки могат да предприемат компаниите, за да намерят идеалния баланс между устойчивостта и защитата на продуктите. 

Къде: онлайн

Кога: 28 юли, 15.00 – 16.00 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ

Какво да очаквате?

  • Верига на стойността на устойчивите опаковки
  • Законови изисквания
  • Опаковки и хранителни отпадъци 

Събитието е безплатно, но изисква регистрация. Работният език е английски. 

Кои са лекторите? 

Йоахим Кирхер - мениджър „Knowledge & Innovation“ на denkstatt group, управляващ директор на denkstatt Словакия и мениджър за ритейл сектора в denkstatt Австрия.

Работи по проекти в областта на ресурсната и енергийната ефективност, системни подходи за управление и устойчиви решения в бизнес стратегиите. 

Габриела Фистис - управляващ директор на denkstatt Румъния

Тя е консултант с дългогодишен опит в областта на управлението на устойчивостта с докторска степен по инженерство и управление. Габриела Фистис вярва, че уважението към околната среда и хората е от съществено значение, когато става въпрос за еволюцията. Тя е категорична, че еволюцията изисква промяна и когато става въпрос за устойчивост, това е въпрос на принципи, ценности и поведенческа трансформация.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Безплатен уебинар: Как да се справите с предизвикателството на хранителните отпадъци с устойчиви опаковки?