24.09.2020 - 25.09.2020

ЗА BIOTECH ATELIER

Biotech Atelier е европейската конференция за биотехнологии, която обединява на едно място учени, визионери, бизнес лидери, международни експерти, за да се свържат, обменят опит и създадат нови идеи за иновации, предприемачество и бизнес развитие в областта на биотехнологиите. Мисията ни е да свържем отделните точки, да насърчим иновациите и да инициираме и подкрепим възможностите за междуиндустриално и междурегионално сътрудничество. За целта, ние организираме ежегодния форум Biotech Atelier, допълнен от сателитни събития през цялата година. Правейки това, ние комбинираме и концентрираме интересите на международно ниво и служим като платформата за създаване на нови контакти и партньорства в региона. Вярваме, че ключът към успешното развитие на биотехнологичната среда е в международното сътрудничество и съвместната дейност между науката и индустрията.

Поради избухването на COVID-19 пандемия и за безопасността на всички, конференцията ще бъде проведена изцяло виртуално (чрез Cisco WebEx), а участието ще е безплатно! 

Местата са ограничени, регистрирайте се сега! 

BIOTECH ATELIER 2020

След успеха на конференциите през 2018 и 2019 г., Biotech Atelier 2020 става по-мащабно с втори допълнителен ден, със значително по-широк спектър от интересни теми и дискусионни панели и с увеличаване на международното участие. Каним сърдечно Вас и цялата Ви релевантна мрежа да се присъедините на 24-ти и 25-ти септември 2020 и да се включите в това забележително интернационално събитие в областта на биотехнологиите

Основни теми, 24 Септември 2020:

  • Лекарствени продукти за модерни терапии (ATMPs)
  • Дигитално здраве и изкуствен интелект
  • Реални доказателства от медицинската практика (RWE)
  • Персонализирана медицина
  • COVID-19: новата реалност
  • Биотехнологиииновации и инвестиции
  • Клинични проучвания
  • Дигитални терапии
  • Регулации, свързани с лекарствени продукти, медицински изделия, козметични продукти
  • Поставяне на пациента и семейството му в центъра на здравната система (Patient Centricity) 

Основни теми, 25 септември 2020:

*с подкрепата на Pfizer

Футуристи, Бизнес лидери, Учени, Студенти, Предприемачи и Вие! 

Местата са ограничени, регистирайте се сега! 

Форумът е организиран от Prescriptia и Българската асоциация за персонализрана медицина (БАПЕМЕД) и се провежда за трета поредна година.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Biotech Atelier - европейската конференция за биотехнологии