16.11.2020

Посолството на Великобритания Ви кани на безплатен семинар на тема „Гранични процедури и митнически изискванията след излизането на Великобритания от ЕС“. Събитието ще се проведе на 16.11.2020 (понеделник), 12-14 ч, и цели да даде полезна информация на българските търговци и превозвачи за промените след края на преходния период. 

По време на събитието представители на различни британски институции и министерства ще представят актуална информация за граничните и митническите изисквания свързани с ДДС, акциз, санитарни и фитосанитарни изисквания и контролирани стоки, както и ще разгледат различни оперативни казуси. 

Необходима е предварителна регистрация за присъствие: РЕГИСТРАЦИЯ

Събитието ще се проведе на английски език, а запис от него с превод на български ще бъде изпратен до всички регистрирали се.

В случай че желаете да зададете предварително своите въпроси, на които да бъде отговорено повреме на дискусията, моля изпратете ги на Dimitar.Anev@fcdo.gov.uk до 15.11.2020.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Безплатен семинар: „Гранични процедури и митнически изискванията след излизането на Великобритания от ЕС“