11.12.2020

УНИЦЕФ има удоволствието да Ви покани на първото издание на годишната среща на върха „GIVE 2 GROW“,подкрепено от „Капитал“ и „Дневник“. Събитието ще се проведе онлайн на 11 декември, 2020г. от 16.00ч.

Днес повече от всякога, хората и бизнесите се нуждаят от мисия и кауза, не само за да оцелеят в тази трудна и предизвикателна среда, но и да растат. Събитието включва предимствата от управлението на целенасочен бизнес, екипи и живот, както и някои невероятни лектори, сред които е Стивън Шедлецки, ръководител на Brand Experience и много други.

Тази среща на върха е предназначена да помогне на компаниите и мениджърите да разберат и възприемат културата на даване в техния бизнес и живот. Обещава да споделя много идеи и положителна енергия, да представи вдъхновяващи личности, бизнеси и истории, както и практически идеи и съвети как да се работи и да се живее с мисия и кауза. Можете да намерите повече подробности (програма, участници, истории) за събитието и да се регистрирате ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар