08.06.2021 - 09.06.2021

Съюз по хранителната промишленост има удоволствието да Ви покани на Национален двудневен научно - практически курс „Сензорен анализ и дегустация на храни и напитки“, който ще се проведе на 8-ми и 9-ти юни, 2021 година в София ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ.

Целта на курса по органолептичен анализ е да запознае участниците от фирмите с методологията на органолептичния анализ, с неговото място и роля при оценка качеството на различни хранителни продукти. Kурсистите ще получат знания относно основните тестове за определяне на сензорната чувствителност на оценителите за външен вид, мирис, конситенция и вкус, с организацията на задължителните дегустационни процеси, със стандартни методи за оценка, обработка и интерпретация на резултатите от анализа.

Повече детайли, както и програмата на курса можете да откриете в прикачения файл.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двудневен практически курс на тема: