17.11.2021

ПРОГРАМА I РЕГИСТРАЦИЯ

Всяка година през месец ноември светът отбелязва Световния ден на Географските информационни системи. Поради действащата в момента извънредна епидемична обстановка и отчитайки рисковете за събиране на стотици участници на едно място, конференцията по случай ГИС Деня ще се проведе отново онлайн на 17 ноември.

Не пропускайте възможността да се присъедините към форума онлайн, за да:

  • Видите новите възможности на ArcGIS платформата с множество демонстрации на живо за нуждите на различни индустрии, вкл. кадастър, околна среда, ютилитис, местно самоуправление, териториално планиране, сигурност, транспорт, здравеопазване и други
  • Научите от водещите експерти в сферата на геопространствените технологии световните тенденции и добри практики, в това число президентът на Esri, Джак Данджермонд
  • Разберете как другите потребители използват ГИС за ефективно решаване на проблемите и предизвикателствата във Вашата област
  • Откриете ГИС продукти и решения, които ще Ви помогнат да работите по-бързо, лесно и ефективно
  • Научите как да използвате ГИС технологиите като двигател в борбата с COVID-19 и последствията от него
  • Станете част от разрастващото се ГИС общество в България

ГИС Денят в България, чийто официален организатор за страната е ЕСРИ България, вече повече от 20 години е основна трибуна за споделяне и обмяна на опит, за представяне на новостите в сферата на геопространствените технологии. Всяка година събитието добива все по-голяма популярност, като през 2020 г. събра рекордните над 1800 гледания от участници от цялата страна, представители на почти всички сфери на икономиката у нас.

Онлайн форматът и тази година ще предостави възможност на още повече представители от различни краища на България да се запознаят с тенденциите, възможностите на геопространствените технологии и добрите практики в сферата, разраствайки по този начин българската ГИС общност.

Като водеща бизнес организация вече повече от 40 години, Българската стопанска камара заема стратегическо място на водещ партньор на бизнеса и държавата за постигане на балансирана икономика, основана на знанието и носеща висока добавена стойност. ГИС технологиите играят ключова роля за постигане на ефективно управление, информираност, подобрен диалог и сътрудничество между всички заинтересовани страни. Ето защо, за пореден път БСК е официален партньор на провеждането на онлайн конференцията, представяща новостите и добрите практики в сферата на геопространствените технологии.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Онлайн форум: GIS Day 2021