15.03.2022

Бъдещето на търговията вече е тук. Дигитализацията и иновациите в търговския сектор се развиват със скоростта на светлината. Ако изоставате – може и да не оцелеете в този конкурентен бизнес.

Онлайн търговията отбеляза рекорди през 2020 г. и 2021 г. заради пандемията и блокадите. Дори ръстът ѝ да се забави с поетапното нормализиране на ситуацията, инерцията вече е налице, а вододелът между тези, които ще успеят, и тези, които ще се провалят в трансформацията на традиционния ритейл, ще са технологиите.

Ако искате да научите най-добрите стратегии и тактики да привлечете трайно вниманието на потребителите и да се откроите от конкуренцията, хибридния форум Retail Summit 2022 е събитието за вас, което ще се проведе на 15 март 2022 г. в Интер Експо Център.

Събитието ще се проведе изцяло физически, като няма да бъде заснемано. На входа на Интер Експо Център е позиционирана постоянна мобилна лаборатория за антигенни тестове, като те ще бъдат безплатни за участниците във форума, които не притежават зелен сертификат.

При невъзможност за провеждане на събитието или промяна на датата, организаторите се задължават да възстановят сумите за регистрация.

ЗАЩО ДА ПОСЕТИТЕ RETAIL SUMMIT?

  1. Ще имате възможност да сте част от първото Retail събитие за годината и да се запознаете с данните и тенденциите, които ще определят пазара през 2022 г.;
  2. Ще имате възможност за ползотворен networking със лектори, партньори и други специалисти от бранша;
  3. Ще получите практически идеи, които ще развиете по време на дискусионните ни панели и workshop частта;
  4. Ще можете да участвате в дискусиите и да обмените опит в гледни точки с професионалистите;
  5. Ще бъдете стъпка пред всички останали с придобитите нови знания.

Можете да се регистрирате и да откриете допълнително информация за Retail Summit тук.

БСК Е ПАРАТНЬОР НА СЪБИТИЕТО! 

Вземете билет с отстъпка от 50% с промокод: BIA50

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Retail Summit 2022 с 50% отстъпка от цената на билета за членове на БСК