12.02.2022 - 10.04.2022

50 часа в компанията на 25 топ дигитални експерти по време на IAB Digital Marketing Masterclass 

Включи се с отстъпка 15% с промокод от БСК: BIA15

______

Какво е IAB Digital Marketing Masterclass?

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България е едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава практически знания и покрива множество аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес.

В това издание на обучението сме включили изцяло нови теми като:
-инстаграм маркетинг
-подкасти
-видовете успешни кампании с инфлуенсъри, как да създаваме правилно и съобразени с правилата кампании, и игри с инфлуенсъри.

За кого е обучението?

Курсът е идеален за всеки, който иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите.

Кои са преподавателите?

Всеки от преподавателите е лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теоретични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия в България, а често и в световен мащаб.

Съботно-неделен курс: общо 4 уикенда

Част 1: 12-20 Март
Част 2: 02-10 Април

Сертификат от IAB Bulgaria важащ на ниво Европа след успешно взет изпит включващ изцяло практически въпроси от всички теми по време на обучението.

Присъствените обучения се провеждат при пълно спазване на всички епидимични изисквания относно провеждането на присъствени мероприятия.

При невъзможност за провеждане на присъствено обучение, поради промяна в епидемичната обстановка, обучението ще премине изцяло онлайн,а закупилите присъствено обучения ще бъдат компенсирани със сесии и/или срещи с участието на лекторите и с възможности за networking.

Цена: 450лв без ДДС

Всички членове на IAB Bulgaria ползват 50% отстъпки.

Членовете на БСК ползват 15% отстъпка с промокод BIA15

Стани част от обучението с промокод: BIA15

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

IAB Digital Marketing Masterclass