08.03.2022

 

БСК с тревога следи ситуацията, породена от войната между Русия и Украйна, и се опитва да получава своевременна информация относно всички подробности, свързани с растящия списък от санкции срещу Русия. 

Ясно е, че много сектори ще бъдат засегнати. Ето защо бихме искали да обсъдим с Вас на онлайн среща с какви трудности вече се сблъсквате, какви други трудности очаквате, освен растящите цени на енергоносителите, и каква помощ Ви е необходима.

Срещата ще се проведе онлайн на 8 март, 11:00-12:30 ч., като на 7 март, ще получите информационен пакет за подготовка на срещата. 

Като член на BUSINESSEUROPE, БСК подготвя заедно с европейските си партньори пакет от предложения до ЕК, с които да поиска бърз и адекватен отговор на предизвикателствата. Срещата с ЕК ще се проведе на 9 март. 

Надяваме се, че ще сме Ви полезни.

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Онлайн среща с бизнеса относно въздействието на санкциите, свързани с войната в Украйна