31.05.2022 - 01.06.2022

В контекста на глобалния енергиен преход към възобновяеми източници на енергия, конференцията RE-Source Southeast 2022 ще представи различни стратегии за декарбонизация в корпоративния сектор и възможностите, които зелената енергия отваря за постигане на предвидимост и сигурност на доставките на електроенергия.

Конференцията RE-Source Southeast 2022 е най-голямото събитие в региона, което има за цел да обедини индустриални и корпоративни потребители, търговци на електроенергия, производители на възобновяема енергия, разработчици от Югоизточния регион, както и ключови лица, вземащи решения в политиката. 

Присъединете се към нас, за да научите повече, да споделите опит и да правите бизнес с компании, които са активни или заинтересовани от пазара за възобновяема енергия в България и Югоизточна Европа. 

Събитието се провежда под егидата на RE-Source - водещия европейки форум за корпоративно използване на възобновяема енергия (https://resource-platform.eu) и се организирана от RE-Source Hub Southeast - Асоциация за Производство, Съхранение и Търговия с Електроенергия (АПСТЕ) и Българска Ветроенергийна Асоциация (БГВЕА). 

Преференциални условия за участие: 

  • Индустриални и корпоративни консуматори, купувачи на възобновяема енергия, могат да се регистрират за участие безплатно! (по един представител от компания) 
  • Компании, членове на БСК, могат да се регистрират с 30% отстъпка от редовната цена, чрез промокод: BIA 
  • Отстъпка за ранно записване -  20% до края на март 

Повече информация и регистрация за участие, на следния линк: https://events.resource-southeast.eu/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

RE-Source Southeast 2022