14.04.2022

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (член на БСК), в партньорство с Община Велико Търново, организира кръгла маса на тема «Въздействието на пандемията върху културния туризъм и новите предизвикателства вследствие на геополитическата криза», която ще се проведе в рамките на Международно туристическо изложение „Културен Туризъм 2022”, на 14 април 2022 г., от 15.00 ч., в гр. Велико Търново

За да споделят своята оценка за реално претърпените щети в сектора и своята визия за най-неотложните мерки за решаване на нововъзникнали вследствие на кризата проблеми и преодоляване на нейните последствия, за участие в публичната дискусия са поканени министри от ресорни държавни администрации, експерти от свързани институции, ключови партньори на АБТТА, български туроператори със значителен принос в реализацията на програми в сферата на културния туризъм.

За контакт: +359 2 980 52 55 / +359 878 912 538, info@abtta.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Кръгла маса «Въздействието на пандемията върху културния туризъм и новите предизвикателства вследствие на геополитическата криза»