07.06.2022 - 08.06.2022

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на двустранни срещи по време на "FREE FROM FUNCTIONAL & HEALTH INGREDIENTS" EXPO, които ще се проведат на 7-8 ЮНИ 2022 Г в БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ.

"FREE FROM FUNCTIONAL & HEALTH INGREDIENTS" има да цел да задвижи бъдещето на веганските, растителни, free-from, органични, функционални и здравословни храни, напитки и решения.

Събитието ви предлага уникална възможност да се срещнете с интересни компании, институти и организации чрез ефективни и бързи Б2Б срещи. Установете ценни контакти и се запознайте с потенциални бизнес партньори от цял свят.

Теми на събитието:

  • Free-From
  • Organic
  • Vegan
  • Functional
  • Ingredients

Участието в Matchmaking сесиите е без такса за участие. Посещението на панаира е безплатно при направена предварителна регистрация. В противен случай таксата е 65 евро. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация: https://free-from-food-barcelona-2022.b2match.io/

Линк за безплатен вход: https://registration.gesevent.com/survey/3tp0ib30u9onc

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;

Стъпки за регистрация и участие

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 7 юни 2022;

 

За контакти:

Теодора Данаилова

e-mail: t.danailova@bia-bg.com

tel.: 02 932 09 31

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на Free From Functional & Health Ingredients Expo