14.05.2022

Нуждаете се от нова посока в кариерното си развитие и търсите начин да разгърнете лидерския си потенциал? Участвайте в безплатното събитие на Access MBA One-to-One и опознайте лично най-добрите бизнес училища от цял свят на 14 май в София.

Защо да изберете MBA?

Международните MBA програми предоставят най-добрата среда, в която да усъвършенствате разбирането си за основните принципи в бизнеса. Това е вашата възможност да развиете ценни междуличностни умения за успех, както в корпоративна, така и в предприемаческа среда.

MBA обучението подсигувява бъдещето ви и изгражда качествата, необходими на всеки лидер в динамична и конкурентна бизнес среда.

Какво предлага събитието на Access MBA в София?

  • Индивидуални срещи с представители на водещи университети от Франция, Германия, Великобритания, Испания, Италия и още вълнуващи дестинации
  • Консултации с експерти за избор на най-подходящите за вас програми в университети като IE Business School, Essex Business School, ESCP Business School - EMBA, Hult International Business School и много други
  • Предварителна подготовка за индивидуалните срещи, за да покажете най-доброто от професионалния си профил
  • Съвети за подготовка за изпитите GMAT, GRE, TOEFL, IELTS
  • Възможности за стипендии и участие в интерактивни дискусии и работилници

Научете повече за света на престижното международно бизнес образование безплатно на 14 май в хотел Интерконтинентал София.

Регистрирайте се, за да получите лична покана. Ранната регистрация осигурява предимство при подготовката на вашите индивидуални срещи - https://www.accessmba.com/link/KWr

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Access MBA ви дава свободата да придобиете най-доброто бизнес образование