10.05.2022

На 10 май, от 10:00 ч., ИКЕМ организира oнлайн събитие – М4М регионален информационен ден относно отворена покана за финансиране на МСП и стартъпи, предоставящи междусекторни ИКТ решения за производствената индустрия

Zoom link: https://us06web.zoom.us/j/87069999883?pwd=Q2lwT3Z3cVVHdERqUmdaeXpwWGFlQT09

Като член от екипа на проекта MIND4MACHINES (М4М), бихме искали да ви запознаем с първата ни отворена покана (Open Call), която има за цел да финансира разработването, тестването, валидирането и пазарното навлизане на ИКТ решенията на МСП и стартъпи. Кандидатите следва да представят проектни предложения за проекти в областта на ИКТ с приложение в производствената индустрия.

Проектните предложения е необходимо да бъдат в партньорство с производствени предприятия, тъй като се предвижда те да изпълняват функцията на крайни потребители на предложените ИКТ решения.

За повече подробности прочете тук

Част от акцентите в събитието ще бъдат:

Представяне на критериите за допустимост за участие в откритата покана

  •  как да направите регистрация в платформата F6S
  •  как да оцените вашият IRL(Investment-readiness level)в платформата F6S
  •  как да привлечете партньори за съвместно участие чрез платформата F6S
  •  как да подадете апликационната форма в платформата F6S

Екипът на ИКЕМ ще представи детайли свързани с откритата покана и как можете да се възползвате от възможностите, които се откриват за вашата бизнес идея. След края на презентацията е предвидено време, в което ще дадем отговор на зададените въпроси по време на събитието.

За контакти: Илия Левков, 0876 63 48 72, office@ikem-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

М4М Регионален информационен ден - възможности за финансиране