09.06.2022

Bulgaria Wants You, ДНК – Движение за национална кауза и Economic.bg обединяват усилия за реализацията на целодневен форум „Живот и кариера – защо в България?“ в две части: Национална дискусия (вход само с покани, ще се излъчва онлайн) сутринта и Кариерно изложение (вход свободен с предварителна регистрация) следобед на 9 юни 2022 г. в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк.

Патрон на събитието е вицепрезидентът на България г-жа Илияна Йотова. Ела да потърсим заедно твоите причини да останеш. Поканихме топ специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит. Всеки един от тях се определя за успешен и щастлив тук, в България. И всеки от тях ще сподели с теб своя опит и ще даде съвети за кариерен растеж.

По време и между презентациите на гост-лекторите, всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на нашите партньори или директно да кандидатства за работа на техните работодателски щандове. Българска стопанска камара е партньор на събитието.

Медийни партньори на форума са националната телевизия bTV и медията на българските общини Kmeta.bg. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна. С подкрепата на БАТ България, "Асарел-Медет" АД и А1.

ПРОГРАМА

Събитието е за лица над 18 г.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Форум „Живот и кариера – защо в България?“