16.11.2022 - 17.11.2022

Тази ключова година за възстановяването на Европа донесе много предизвикателства, както и нови перспективи и възможности за трансформация, които направиха събирането за дебат и обсъждане на неотложните проблеми на Европа по-важно от всякога.

Европейската бизнес среща на върха 2022 г. „Отвъд възстановяването: Към устойчива и иновативна Европа“ ще подчертае продължаващите цифрови и устойчиви промени в Европа и нейното подновено сътрудничество с дългогодишни партньори и съседи – три основни оси, които са критични за глобалното възстановяване. Форматът на срещата ще включва лично събитие с ограничено присъствие и изключителни възможности за работа в мрежа, както и предаване на живо на всяка панелна дискусия и интервю.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Европейска бизнес среща на върха 2022