11.11.2022

Bulgaria Excel Days се завръща със своето 4-то издание 

Международна конференция с участието на 12 топ лектора и 5 мастъркласа са в програмата на събитието!

Международната конференция „Bulgaria Excel Days 2022 – The Most Recent Trends in Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices, and many more“ ще се проведе на 11-ти ноември.

За четвърта година събитието, организирано от ITraining, с любезното съдействие на Microsoft България, ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI, VBA, Financial Modelling и Data Analysis and Visualisation.

Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа (очакваме потвърждение и за 5-ти) на 9-ти, 10-ти и 12-ти ноември.

На 11-ти ви ноември в залата на Централния Военен клуб, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days - голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, всички носители на наградата Microsoft MVP, по-голямата част от които гостуват за първи път в България.

Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с изключителния Чанду (Purna Chandra Rao Duggirala) – една от легендите в световната Excel общност. Както и с международно признати авторитети в бранша като Джон Пелтие, Кристиано Галвайо, Боб Умлас, Тим Хенг, Алън Мъри.

Сред лекторите са и вече участвалите в предишни издания на Bulgaria Excel Days професионалисти като колоритния ОЗ дю Солей, Гаспър Каменшек, Тони де Йонкер, Чарлз Уилямс, Фараз Шаик, както и Боряна Петрова от ITraining - главен организатор на събитието. Очакваме потвърждение за участие и на keynote speaker от Excel тима на Microsoft.

Мастъркласовете в рамките на събитието, ще бъдат водени от Чанду, Джон Пелтие, Гаспар Каменшек и Тим Хенг.

Събитието е насочено основно към корпоративни участници - представители на бизнеса, фокусирано е към водещите български компании и големите чуждестранните фирми в България; както и към професионалисти от чужбина, занимаващи се с Microsoft Excel, Power BI, Data Visualization, VBA, Financial Modelling и Analysis. Лекциите на конференцията и мастъркалосвете ще са от изключителна полза и зa бизнec aнaлизaтopи и експерти, чиято основна дейност е насочена предимно към обработка на бази данни и Big Data анализ на големи масиви информация, създаване custom data модели или работят в сферата на Вuѕіnеѕѕ Іntеllіgеnсе Ѕоlutіоnѕ (ВІЅ).

За повече детайли и информация, разгледайте официалния сайт на Bulgaria Excel Days 2022.

Билети можете да закупите и от страницата на Bulgaria Excel Days 2022 в sabitie.BG

ВЖ. СПОНСОРСКИ ПАКЕТИ

МАСТЪРКЛАСОВЕ В ПРОГРАМАТА НА BULGARIA EXCEL DAYS 2022

Петима от най-големите световни експерти в сферата на Microsoft Excel ще водят мастъркласове в рамките на Bulgaria Excel Days 2022 - Чанду, Джон Пелтие, Тим Хенг, Гаспър Каменшек и Чарлз Уйлямс .

Конференцията е насрочена на 11-ти ноември в Централния военен клуб, а мастъркласовете ще се проведат на 9-ти, 10-ти и 12-ти ноември. По формат мастъркласовете са целодневни практически семинари за напреднали, за ограничен брой участници (максимум около 30 души). 

Chandoo (чието име е Пурначандра Рао Дугирала) е истински гуру и легенда в света на Microsoft Excel. Освен това е изключително колоритен и забавен като личност.
Неговият сайт Chandoo.org се чете от милиони всяка година. Има над 500 000 посещения месечно и около 200 000 редовни читатели от цял свят. YouTube каналът му Chandoo има повече от 230 000 абонати. Chandoo е автор на над 700 статии, 3 книги и е обучил повече от 20 000 души в различни курсове по Excel, Power Query, Power Pivot и VBA. Той е признат световен експерт и в сферата на анализа на данни и визуализациите в Excel.

Темата на мастъркласа на Чанду е " Dynamic Arrays in Excel - a Deep-dive" .
Той ще се състои на 12-ти ноември в залата на хотел "Maison MGalerry", София. 

Джон Пелтие е президент и собственик на Peltier Technical Services. Джон има докторска титла от Масачузетския технологичен институт (MIT). и солиден опит в научните изследвания, в теми, свързани с дейта анализа и визуализирането на данни и програмирането. Той е и един от авторите на книгата „Excel Insights- A Microsoft MVP Guide to The Best Parts of Excel“.

Темата на мастъркласа на Джон е “Advanced Charting in Excel”. Той ще се състои на 9-ти ноември в залата на хотел "Maison MGalerry", София. 

Тим Хенг има над 15 години опит в разработването на финансови модели в различни индустрии и сектори, в Австралия и в международен план.
Работил е по целия свят с големи корпоративни клиенти и финансови институции - в Австралия, Канада, Хонг Конг, Индонезия, Япония, Малайзия, Нова Зеландия, Сингапур, Обединеното кралство, САЩ и Виетнам, както и по множество проекти, базирани в Африка.
Тим е редовен лектор на конференции, обучителни курсове и уебинари за организациите на практикуващите сертифицирани счетоводители в Австралия (CPAA) и Дипломираните счетоводители в Австралия Нова Зеландия (CAANZ). Също така той е редовен домакин на състезанията от Световната купа по финансово моделиране.

Темата на мастъркласа на Тим е “Advanced Financial Modelling and Analysis with Excel" Той ще се състои на 10-ти ноември в залата на Microsoft България, София. 

Гаспър Каменшек е топ-експерт в сферата на Microsoft Excel и Power BI, собственик на компанията Excel Olympics. Бил е лектор на повече от 50 конференции и събития, като трейнър има над 900 обучения и семинара зад гърба си. Когато не преподава, Gasper работи по различни BI проекти, свързани с PowerPivot, DAX, SQL или VBA.
Гаспър е участник на всички досегашни издания на Bulgaria Excel Days – като лектор и като водещ на мастъркласове.

Темата на мастъркласа на Гаспър е: “Advanced Power Pivot and DAX (become a filter context ninja)” Той ще се състои на 10-ти ноември,в залата на хотел "Maison MGalerry", София. 

Чарлз Уйлямс е Excel експерт, който се е специализирал в сферата на „performance” – един от водещите специалисти в света, насочили усилията си към това, Excel да работи по-бързо. Една от основните му компетентности е повишаването на ефективността на VBA UDF (User Defined Functions). След като напуска IBM през 1996 г., той основава компания за Microsoft Office консултации и софтуер девелопмънт - Decision Models.
Неговите области на интерес включват също: Excel Calculation performance, VBA UDFs & VBA Performance, Excel JS API, Large Excel model, Excel Defined Names, Excel as frontend to Relational Databases, C++ XLLs.
Той е разработчик на популярни Excel addin-и като Lambda Explorer, the FastExcel Addin Family и др.
За първи път в България той ще води своеобразен Microsoft Excel Hackaton!

Темата на Excel Hackaton - мастъркласа на Чарлз е "Developing Excel VBA Addins: the LET Wizard addin". Той ще се състои на 12-ти ноември, в залата на хотел "Maison MGalerry", София

Тук можете да видите кратко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2019” 



„Bulgaria Excel Days 2022 – The Most Recent Trends in Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices, and many more“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Bulgaria Excel Days 2022