30.09.2022

Есента е на прага на годината, а Unique Estates Ви кани, за да открием заедно вашия нов дом в първокласен комплекс от еднофамилни къщи, разположен в една от най-живописните части на София - квартал Симеоново.
Заповядайте на Дни на Отворените Врати и вижте първите готови къщи на груб строеж, както и напредналата фаза на строителството на ексклузивно предлагания от Unique Estates и New Estates проект!
 
Очакваме ви:

Дата: 30.09-01.10.2022 г.
Час: от 10:00 до 16:00 часа
Локация: София, Симеоново, ул. "Шумако" № 9
Телефон за записване: 0882 300 628


Комплексът:

Затвореният комплекс от висок клас къщи съчетава незаменимата комбинация от необятни пространства, семеен уют и спокойствие в близост до природата, със очарователни гледки към Витоша и София. Всяка една от 20-те еднофамилни къщи е ситуирана в самостоятелен парцел от 800 до 1 300 кв.м и разполага с обща използваема площ от 497 кв.м. Къщите са проектирани с от 3 до 5 спални, всяка от които със самостоятелна баня и WC. Собствениците ще разполагат с кабинет, фитнес, два гаража и три паркоместа.

Вижте повече за проекта и свободните имоти: https://ues.bg/bg/bgr/offers/new-construction/sofia/simeonovo/165

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дни на отворените врати в комплекс от луксозни къщи в квартал Симеоново