14.11.2022 - 21.11.2022

В рамките на Световната седмица на предприемачеството в периода 14 - 21 ноември 2022 г. Националната федерация на работодатели на инвалиди организира съвместно с BALKAN FAIR ONLINE и МТСП втори онлайн панаир под наслов „Социални предприемачи”.

Онлайн панаирът ще представи продукцията на кооперации и предприятия, които успешно съчетават бизнес и социална кауза, осигурявайки работни места и възможност за професионална и творческа изява на хора с увреждания.

По време на Онлайн панаира ще имате възможност да разгледате продуктите и услугите предлагани от всяка фирма, ще имате възможност на директна връзка и консултация с тях, както и да получите панаирни оферти и промоции от изложителите.

Посетете и бъдете съпричастни с бизнеса oсигуряващ заетост за хора с увреждания, за да станете част от тяхната добра кауза!

Лесно и бързо може да разгледате всички участници от всяко мобилно устройство на нашия уебсайт в периода 14-21 ноември 2022 г. https://balkanfair.online/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Oнлайн панаир „Социални предприемачи”