06.12.2022 - 08.12.2022

В периода 06-08 декември 2022 г., Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес делегация в гр. Скопие, Северна Македония, която ще придружи г-н Николай Милков, министър на външните работи на Република България и ще участва в бизнес форум с двустранни срещи. Бизнес форумът, който ще се състои на 7 декември 2022 г., е договорен по време на срещата на външните министри в рамките на Българското председателство на Централно европейската инициатива (ЦЕИ). 

Целта на събитието е създаване на устойчиви бизнес контакти и запознаване със спецификата и възможностите на пазара от региона. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и Северна Македония, както и стимулиране на съвместните инвестиции. 

В тази връзка, ИАНМСП сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори: информационни и комуникационни технологии, телемедицина, енергетика, доставчици на електроенергия и газ, инфраструктура, железопътен транспорт, земеделие, геотермални води, балнеология и спа туризъм, селски туризъм и други, проявяващи интерес от установяването на контакти с фирми от Република Северна Македония. 

С настоящото имам удоволствието да Ви поканя да се включите в предстоящата бизнес делегация и да вземете участие в бизнес форума. Обръщам се с молба към Вас за оказване на съдействие, настоящата информация да бъде разпространена до всички фирми, членове на представляваната от Вас организация, с интереси от установяване на международно сътрудничество. 

Желаещите за участие в делегацията следва да заявят предварителен интерес като се регистрират най-късно до 28.11.2022 гТУК. 

Допълнителна информация: 

Наталия Нечева, на тел. 02/940 79 37 

Светла Запрянова, на тел. 02/940 7975. 

Сайт на ИАНМСП

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум и двустранни срещи в Скопие, Северна Македония