31.01.2023

Имаме удоволствието да Ви поканим на изключително интересенo обучение на тема Litigation Perspectives in Contract Drafting (Перспективи за съдебни спорове при изготвянето на договори), организирано от екипа на Адвокатско дружество „Мургова и партньори” с подкрепата на Българска стопанска камара (БСК), Арбитражния съд към БСК и Центъра за американски проучвания в Познан, Полша.

В рамките на обучението ще бъдат разгледани най-често допусканите грешки, които водят до спорове по договорите и приложими техники които да ги ограничат. Обучението ще повиши знанията на практикуващите юристи по отношение на изготвянето на договорите от гледната точка на съдебното им оспорване. Курсът ще обхване и специфични видове договори, както и ще бъдат разгледани също така общи разпоредби, характерни за повечето договори и уловките, които се съдържат в тях.

Обучението е изключително подходящо за адвокати, вътрешнофирмени юристи, студенти, както и всички, които искат да повишат експертизата си по отношение на изготвянето на договори.

Защо обучението е полезно за вас?

  • Повишаване на знанията ви по отношение на изготвяне на договори
  • Разглеждане на практически и съдебни съображения при изготвянето на договори
  • Идентифициране на грешките при изготвянето на договори
  • Разглеждане на специфични видове договори
  • Разглеждане на уловките при често срещани договорни клаузи

Кога: на 31.01.2023 г. от 10:30 часа EEST (UTC+2)

Къде: в Конферентна зала на БСК, която се намира в гр. София, ул. „Чаталджа“ № 76

Обучението ще се проведе на английски език.

Модератор на събитието ще бъде адв. Петя Мургова – Управляващ партньор и водещ член на екипа „Разрешаване на спорове и Медиация” в Адвокатско дружество „Мургова и партньори”.

Лектор на обучението ще бъде американския адвокат Валери Ломбър - партньор в една от най-успешните американски кантори „Гаврилов и Брукс”, Сакременто, Калифорния, който е съдебен адвокат и е работил дълго време в щатски съдилища. Валери Ломбър е и Академичен директор в Центъра за американски проучвания в Познан, Полша. Господин Ломбър има над 20 години юридически опит в Съединените американски щати, който включва опит в самостоятелна практика, като юридически сътрудник на няколко федерални съдии, лектор, професор и също така като съдия.

Обучението ще бъде с продължителност от 3 часа.

Такса за участие е в размер на 75 евро без ДДС. За студенти таксата за участие е 30 евро без ДДС.

В случай, че желаете да вземете участие, моля свържете се с нас на office@murgova.com.
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Обучение: Litigation Perspectives in Contract Drafting