27.01.2023 - 28.01.2023

Dubai Property Show 2 e второто издание на едноименното ексклузивно изложение на Unique Estates Dubai!

Unique Estates Dubai предлага изключителна възможност за българските клиенти да изследват пазара на луксозни имоти в Дубай. Като лидер в луксозния сегмент на българския пазар на недвижими имоти, Unique Estates обедини усилия с официалния си партньор в ОАЕ - Bonne Apart UAE, за да постави началото на нова и вълнуваща корпоративна посока в продажбата на имоти в най-бързо разрастващата се световна дестинация.

В рамките на изложението екип от професионалисти ще бъде на разположение, за да предостави експертни съвети и насоки как да инвестирате в имоти с висока доходност в престижния международен бизнес център Дубай, както и начини да защитите спестяванията си от ефектите на инфлацията в България.

Посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат подбрана селекция от първокласни проекти и домове на бъдещето и да придобият представа за многобройните предимства на инвестирането в глобалния мегаполис Дубай, включително доходност от наеми от 6-10%, краткосрочни срочна възвращаемост от 13%, 0% ДДС върху жилищните имоти, гъвкави възможности за плащане и благоприятна социална среда.

В изложението ще вземат участие и New Estates, Ultima Homes и Кредит Център.

Локация: гр. София, ул. "Оборище" 10
Дата: 27 Януари 2023 от 14:00 до 18:00 ч.
Дата: 28 Януари 2023 от 11:00 до 18:00 ч.

Повече информация защо моментът е чудесен за инвестиция в Дубай четете ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Unique Estates представя Dubai Property Show 2