21.02.2023

За търговците на дребно условията са предизвикателни – висока инфлация, ръст на лихвите, заплаха от рецесия, затруднения при веригата на доставки. Това променя потребителското поведение и налага промяна и в подхода за представяне на продуктите и услугите, рекламата, посланията на бранда и изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите.

Недостигът на работна сила и все по-широкото приемане на иновативни технологии също изправят търговците пред предизвикателства.

За ритейлърите е важно в такава сложна среда да поставят акцент върху създаването на стойност за потребителите и разграничаване от конкуренцията с подходящи, навременни оферти и по-голяма ефективност при поръчката, плащането, доставката и цялостната комуникация с клиентите.

Поведението на потребителите при пазаруване се променя постоянно, особено в икономическа среда. Точното разбиране на моделите и предпочитанията на потребителите при покупка позволява на търговците да подобрят стратегиите за лоялност, да идентифицират области за рационализиране на работния процес и персонала и да подобрят изживяването при пазаруване, за да увеличат приходите.

По време на Retail Digital Forum 2023 ще научите:

  • Каква е динамиката на потребителските нагласи в криза?
  • Колко важни за бизнеса са данните и анализите?
  • Какви подходи да приложите за оценка на ефективността на кампаниите си?
  • Как ритейл бизнеса да се развива и да бъде устойчив в развитието си?
  • Какви са най-важните елементи за един успешен ритейл бизнес?
  • Какво изживяване очакват потребителите от първата среща с магазина до плащането и доставката?
  • Кои са работещите подходи за привличане на представителите на поколението Z и поколението Алфа? 

Още детайли за събитието, лекторите и програмата можете да видите на сайта на форума: ТУК

За регистрация: ТУК

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Retail Digital Summit 2023