15.02.2023 - 16.02.2023

Базираното в Украйна Premier Expo, утвърдено име в индустрията за изложения и конференции, ви приветства да се присъедините към предстоящото международно събитие Rebuild Ukraine 2023 (15-16 февруари 2023 г., Варшава).

Международното изложение и конференция ReBuild Ukraine 2023 има за цел да привлече голям международен бизнес, който може да се интересува от развитие и инвестиции в Украйна. Повече от 20 местни общности, засегнати от войната, ще представят спешните си нужди за възстановяване на инфраструктурата и жилищата, както и инвестиционния си потенциал.

Събитието е подкрепено от Министерството на развитието на общностите и териториите на Украйна, Министерството на външните работи на Украйна, Асоциациите на местните общности.

Вж. Презентация

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Rebuild Ukraine 2023 (Варшава)