06.04.2023

Гледай безплатно онлайн семинар на тема "Въведение в програмирането на колаборативни роботи за индустрията" нa 6 април 2023 г. (четвъртък) от 19:00 часа, с лектори Димитър Карамихалев и Георги Арабаджиев.
 
За семинара
 
Колаборативните роботи представляват 6-осни индустриални роботи от ново поколение, които могат да работят съвместно с хората в обща среда. Технологията им на програмиране е по-достъпна за по-широк кръг от хора, в сравнение с класическите индустриални роботи. По време на семинара с аудиторията ще се обсъдят:

- За какви приложения се използват колаборативните роботи?;
- Как се програмират?;
- Реална демонстрация с колаборативен робот.
 
За лекторите:
 
Димитър Карамихалев
Димитър е предприемач и инженер, занимаващ се със създаването на нестандартни индустриални машини и интеграция на роботи в различни производства. Основател е на компанията за цялостни решения за автоматизация Аутоматикс.
 
Георги Арабаджиев
Георги е предприемач и инженер, занимаващ се със софтуер и електроника. Съосновател на компанията за колаборативни роботи Гига Аутомата.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Безплатно обучение