15.06.2023

Сп. Enterprise с над 13 години опит в организацията на събития организират съвместно с European Digital Experts Association / EURODEA/: Content & Performance Marketing Masterclass.

Сontent & Performance Marketing Masterclass е цялостна програма за обучение, предназначена да предостави на специалистите по маркетинг знанията за създаване на ефективни стратегии за съдържание. 

Това обучение обхваща набор от теми, включително сегментиране на аудитории, създаване и разпространение на съдържание, оптимизация на съдържание за търсещите машини и анализи.

Обучението ще проведе с практични насоки и примери от 5-те компании. Аудиторията на обучението ще бъде 10-15 участника, позволяваща индивидуални консултации и поставяне на реални казуси пред лекторите.

По време на събитието участниците ще научат повече за:

  • Идентифициране на целевата аудитория спрямо различните канали
  • Добри практики за оптимизиране на съдържанието за търсачки и генериране на трафик към уеб сайта
  • Създаване на съдържание за всеки етап от продажбената фуния
  • Ролята на визуалното съдържание в стратегията за маркетинг със съдържание и как да го използваме
  • Ефективен анализ на представянето на съдържанието

ПРОГРАМА I ЛЕКТОРИ

 

Цена на участието: 180 лв., без ДДС (20% отстъпка от цената за членовете на БСК с промокод BIA20)

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Content & Performance Marketing Masterclass