04.10.2023

На 4 октомври 2023 г. за осма поредна година ще се проведе E-Commerce Annual Summit – годишната конференция за електронна търговия на сп. Enterprise.

Едни от най-опитните български и международни експерти в сферата на маркетинга, дигиталната реклама, продажбите и технологиите ще представят най-актуалните e-commerce тенденции. Лекторите са от 6 държави - България, Сърбия, Румъния, Гърция, Чехия и Словакия.

Събитието е насочено към собственици и мениджъри на компании, които осъществяват или планират да осъществяват електронни продажби, както и за стартиращи предприятия.

По време на конференцията ще научите повече за:

  • новостите в практиките на социалните медии;
  • ролята на общностите в електронната търговия;
  • иновациите в разплащанията, уеб и мобилната търговия;
  • тенденциите при персонализацията и комуникацията с клиенти и аудитории и др.

Ще се проведат и три ключови панелни дискусии, посветени на AI за eCommerce, иновации в разплащанията и правни изисквания, директиви, бисквитки и персонализация.

Откакто се организира, конференцията E-Commerce Annual Summit е посетена от почти 1000 души и в нея са участвали над 60 изложители и повече от 100 лектори. Събитието е една от разпознаваемите и предпочитани платформи в България за трупане на нови знания и контакти в сферата на електронната търговия.

Повече информация за събитието, лекторите, регистрацията и билетите за участие можете да видите на сайта на конференцията: https://ecommsummit.enterprise.bg/

Официални партньори на събитието: Stenik, SuperHosting.bg, GombaShop, Box Now, tbi Bank

Имиджов партньор: NEXT BASKET

Партньори: Devin, Spetema, Българска стопанска камара, Изпълнителна агенция за малки и средни предприятия, Net Info

Официален дигитален партньор: IAB Europe

Дигитални маркетинг партньори: SEOMAX, Design Expert, Etarget

Членове на БСК в сферата на електронната търговия имат право на безплатен достъп. За получаване на билетите, можете да се свържете с Гергана Гиздина до 28 септември 2023 г.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Експерти от 6 държави се събират на eComerce Annual Summit 2023