05.10.2023

На 5 октомври 2023 г., в Интер Експо Център - София, ще се проведе DIGI PAY

Всяка година B2B конференцията DIGI PAY привлича все повече партньори и посетители, като на последното пето юбилейно издание достигнаха над 330 души професионалисти - над 220 на живо и 110 онлайн. 

DIGI PAY е конференцията за ново поколение плащания, 4.X екосистема в четири стълба - данни, споделена инфраструктура, възможности на платформата и вградено финансиране. Фокусът е върху темите за мониторинг на измами при банкови, мобилни, ритейл плащания. Акцент на конференцията са темите за засичане на измами и решения за превенция, верификация на дигитална идентичност и защита на данните, нови цифрови решения, в които център е клиента. 

Партньори и тази година на събитието ще бъдат Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами (ACFE Bulgaria), Българската финтех асоциация, Българската е-commerce асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании. 

Членовете на БСК ползват 5% отстъпка от таксата за участие чрез промокод DIGIPAY5. Регистрирайте се ТУК!

Запознайте се с програмата и лекторите ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

B2B конференцията DIGI PAY