09.02.2024

Станете част от първото по рода и мащабите си събитие в селскостопанския сектор –AGRI SUMMIT & AWARDS 2024.

Събитието ще се състои на 9 февруари 2024 г. в Гранд Хотел Милениум София, България.

Това е присъствено събитие за онези, които искат да научат най-новото в аграрната индустрия и да са сред първите, които ще се докоснат до ценна информация от световно признати лектори.

Научете практически съвети и се запознайте с истории за успех, които вдъхновяват, за да изведете вашия аграрен бизнес до следващото ниво.

Анализатори, новатори и топ специалисти споделят опита и знанията си с подбраната аудитория, а тържественият финал на премиум събитието е церемония по награждаване с галавечерята, на която ще се раздадат наградите за принос в селското стопанство.

На Agri Summit & Awards 2024 ще присъстват близо 200 фермери и експерти от земеделския сектор от България и чужбина. Събитието има за цел да насърчи обмена на знания, сътрудничеството и иновациите в селскостопанската индустрия. 

За първи път в България – Agri.BG и Forbes България заедно обединяват знания и професионализъм в AGRI SUMMIT & AWARDS 2024. Forbes е най-големият бизнес медия бранд в света, който възхвалява свободното предприемачество и успеха. Agri.bg е най-голямата онлайн медия в сектора на селското стопанство.

 
AGRI SUMMIT & AWARDS 2024 „Семената на успеха” присъжда награди в 11 категории, които обхващат основните селскостопански сектори. Целта на конкурса е да отличи най-добрите фермери на България, да ги мотивира да са по-успешни, по-устойчиви и да са вдъхновяващ пример. 
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Agri Summit & Awards 2024