09.11.2023 - 14.12.2023

Най-новото предизвикателство към бизнеса и лидерите на мнение у нас ще бъдат иновативните награди Leaders of Influence Awards 2023, които ще се проведат на 14 декември 2023 година в София.

Този специален конкурс, организиран от b2b Media, е за тези бизнес лидери, организационни мениджъри, примери за подражание и личности с влияние, без които нямаше да виждаме положителното влияние около нас. За тези организации, бизнеси, компании и структури, които се развиват по начин, преосмислящ цели сегменти в обществения и корпоративния живот.

Идеята е да бъдат отличени най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени в него.

Краят на ранното кандидатстване е 24 ноември 2023 г., а последни кандидатури ще могат да се подадат на 1 декември.

Наградите ще покажат най-добрите примери за положително влияние и въздействие и ще отличат тези инфлуенсъри, които вече са се наложили като лидери на мнение в различни бизнес и обществени сфери, защитават важни каузи и успяват за вдъхновят другите.

Престижните отличия ще бъдат раздадени на официална церемония на 14 декември 2023г. Входът за събитието е с покани.

Научете повече ТУК!

***

В журито на конкурса участва Мария Минчева - зам.-председател на БСК

вж. КТЕГОРИИ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конкурс: Leaders of Influence Awards 2023. Срок за кандидатстване 1 декември!