30.11.2023

Патентно ведомство на Република България, в сътрудничество със Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост, организира семинар, насочен към малки и средни предприятия на тема: „IP Management - интелектуалната собственост в полза на бизнеса“.

Целта на събитието е да запознае малките и средните предприятия с ползите от закрилата на обектите на индустриалната собственост в развитието и комерсиализирането на техните бизнес идеи. Ще бъде представена ролята на интелектуалната собственост и необходимостта от надеждна й закрила, както и ползите от ефективното й използване и прилагане в пазарни условия.

Събитието ще се проведе на 30 ноември 2023 г. в сградата на Централна патентна библиотека, бул. „Д-р Г.М. Димитров“ № 50.

Програмата включва теми в областта на търговските марки и промишления дизайн, както и презентация, свързана с инициативата „Фонд за МСП“.

За участие е необходима регистрация  ТУК 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар