30.01.2024

Като партньор в проекта BeSMART Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на следващата кръгла маса за финансиране на инвестиции в устойчива енергия „Енергийната ефективност на сградния фонд: основа на устойчивия енергиен преход“, която се организира от Министерство на енергетиката и Центъра за енергийна ефективност ЕнЕфект с подкрепата на Коалиция „Да обновим България“ (Renovate Bulgaria).

Събитието ще се проведе на 30 януари 2024 г. от 9:30 ч. в хотел „Интерконтинентал“, град София, с участието на Румен Радев, министър на енергетиката, Юлиан Попов, министър на околната среда и водите, Ангелина Бонева, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, Ива Петрова, заместник-министър на енергетиката, Ивайло Яйджиев, заместник-министър на финансите.

 Водещи теми:

  1. Стратегическият подход към националните цели за декарбонизация
  2. Иновативни финансови модели за декарбонизация на сградния фонд
  3. Професионални услуги за интелигентни и ефективни сгради

Традиционно конференцията ще предостави платформа на всички заинтересовани страни за взимане на отношение по обсъжданите теми, с представяния от страна на публични и местни власти, професионални и бизнес асоциации, финансови институции.

ПРОГРАМА

Регистрацията за събитието е достъпна ТУК

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Енергийната ефективност на сградния фонд: основа на устойчивия енергиен преход