23.03.2024 - 24.03.2024

Присъединете се към нашето двудневно събитие, Business Lady Excellence - 2024. Подгответе се за пътуване, което ще преобрази не само вашите бизнес умения, но и вашата перспектива. Ние знаем, че за да направите следващата крачка в бизнеса, се изисква повече от една идея - изискват се личностна трансформация и активно действие, за да се развие бизнесът и личността ви.

Business Lady Excellence се откроява с уникалната си способност да обединява локални и глобални перспективи. Международните ни лектори внасят разнообразие от гледни точки и иновативни подходи, което е от съществено значение за създаването на една добре ориентирана бизнес среда.

Това събитие е от ключово значение, тъй като отделя особено внимание на женското лидерство в корпоративния свят. То предоставя форум, където амбициозни и смели жени могат да споделят своите истории на успех, да обсъждат предизвикателствата и да търсят съвместни решения.

С участието на представители от Европейския парламент и Европейската Комисия и правителството на България, през тази година, участниците ще се запознаят с новите политики и мерки за подкрепа на женското предприемачество.
 
Вдъхновяващите думи на Шерил Сандбърг: "Аз съм била известна с това, че винаги играя за победа", са олицетворение на духа на Business Lady Excellence. Тук ще разгледаме пътя към успеха, ще анализираме предизвикателствата и ще научим как да ги преодолеем. По време на събитието ще се проведат също и практически семинари, където участниците могат да разискват свои бизнес казуси и да получат ценни съвети от опитни професионалисти.

Нашите международни и български лектори - практици, теоретици и иноватори, ще споделят своите знания и опит. Очаквайте уроци за развитието на женското предприемачество и научете за бъдещите политики на Европейския съюз.

Вие ще научите:

  • Как да намерите финансиране за вашите бизнес идеи.
  • Информация за квотите на жените в бизнеса.
  • Как ЕС ще подкрепя женското предприемачество през 2024 година.
  • Лидерки ще споделят своите успешни истории и последните тенденции.
  • Реални казуси и приложим опит от успешни бизнес лидери.

Познайте стратегиите, които големите организации прилагат за насърчаване на жени до водещи позиции и открийте нови възможности за финансиране и подкрепа от ЕС. Присъединете се към нашата общност и споделете опит и идеи с други амбициозни предприемачи!

 

Какво прави Business Lady Excellence най-значимото събитие за жени в бизнеса?

Всяка година от трибуната на BLEx говорят едни от най-успешните дами от бизнеса в България. Към тях добавяме различната гледна точка на международните ни лектори, които допълват с иновативни подходи и методи. 

Събитието е посветено на жените, които успяват в бизнес средите. Жените, които са доказали себе си като лидери в корпоративния свят.

На събитието като специални гости сме поканили и представители на Еврпейския парламент и Европейската Комисия, които ще ни кажат как ще бъде подкрепено женското предприемачество през следващите 5 години.

Да отпразнуваме заедно успеха на всички онези, които са посегнали към звездите и са ги достигнали. Защото както казва Дейвид Огилви – „Посегни към звездите и никога няма да загребеш кал“

Ще говорим за успехите и паденията, за трудните решения, които всеки предприемач и корпоративен лидер трябва да вземе. За международния пазар, за процесите на бизнеса и още много. Ще направим практични занимания, на които да разгледате лични бизнес казуси и да получите директно практични съвети.

***

БСК е сред партньорите на събитието.

Вижте как можете да се включите ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Business Lady Excellensе 2024