04.04.2024 - 05.04.2024

Balkan eCommerce Summit 2024 е вдъхновяващ форум, който ще се проведе в продължение на два дни на 4-ти и 5-ти април 2024 г. в Арена София, България. Никола Илчев, организаторът на събитието и една от най-влиятелните фигури в електронната търговия на  Балканите, обещава впечатляващо събитие, което ще предложи нови перспективи за сектора на електронната търговия в Балканския регион.

"Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял ​​свят", споделя Илчев. "Целта на събитието е да създаде платформа за ускорено развитие и да насърчи партньорства между електронните търговци и доставчици на услуги за онлайн бизнес в Балканския регион, като осигури повече възможности за тяхното развитие."

Всеки закупил билет ще получи пълен достъп до двудневната програма на събитието, храната и напитките, както и ексклузивно парти след първия ден. "Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и да споделят опит с представители от всички балкански страни, без да е необходимо да пътуват до всяка отделна страна", допълва Илчев.

Организаторът на  Balkan eCommerce Summit 2024 сподели информация за първите двама лектори - Niall Lavery и Michael Corcoran, и издаде какво следва за участниците и партньорите.

Niall Lavery е лидер в индустрията и е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите. Той притежава уникална комбинация от технически и управленски умения, които му позволяват да забелязва възможности, които другите не виждат. Той е запознат с последните тенденции в технологиите и иновациите и работи усилено, за да гарантира, че марките, с които работи, са в крак с времето. Той е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите. По време на Balkan eCommerce Summit 2024 Niall Lavery ще говори на тема: The ages of insight – how has the customer relationship evolved over the last 100 years, and what role has data played?

Вторият лектор, който ще се изяви на сцената на Balkan eCommerce Summit 2024 на 4-ти април в София, е  Michael Corcoran - вълнуващ специалист по социални мрежи, чиито работи сме виждали в последните години в авиокомпанията Ryanair и сега се грижи за клиенти в агенцията за комуникация в социалните мрежи и управление на профили Frankly.

Michael Corcoran се справя прекрасно с маркетинга в социалните мрежи и създаването на видео съдържание. Michael също така ще ни запознае с работата с инфлуенсъри за бизнеса. Темата му по време на Balkan eCommerce Summit 2024 ще бъде:  „Be on Social without being on Social“.

Важно е да се спомене, че всеки с билет за Balkan eCommerce Summit 2024 получава достъп до специалното мобилно приложение, което ви дава удобството да следите регистрираните гости, спонсори, лектори, програмата и всичко важно в реално време. Този иновативен инструмент ще ви позволи да планирате срещи с желани участници, като ви помага да организирате времето си и да се свържете с важни за вас и вашия бизнес хора. Приложението ще бъде активно две седмици преди събитието и ще остане активно и след това. 

Ако планирате да разширите бизнеса си на Балканите или извън тях, вашето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България. 

Членовете на БСК ползват 15% отстъпка от цената за билетите до 3 април чрез промокод bia15.



За контакти и допълнителна информация:

Никола Илчев

Телефон: +359879347387

Email: info@balkanecommerce.com

Уебсайт: https://balkanecommerce.com/

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Balkan eCommerce Summit 2024