17.05.2024

Тракийски университет – Стара Загора (член на БСК) ще бъде домакин на Международен форум SIMUL+, организиран съвместно с Министерство на регионалното развитие на Саксония и с подкрепата на Посолство на Федерална република Германия в София.

Събитието ще се проведе на 17 май 2024 г. в Академичния информационен център на Тракийски университет – Стара Загора.

Предвидените дискусии в рамките на форума са в областите: „ONE HEALTH“, „Кибер сигурност“, „Кръгова икономика“, „Ландшафт след въгледобив“.

Целта на събитието е да събере на едно място наука, бизнес, местна и държавна власт и да насърчи бъдещи сътрудничества и обмяна на опит между двете страни.

Участници в международния форум от немска страна ще бъдат Томас Шмидт – министър на регионалното развитие на област Саксония с делегация от фирми и организации от Германия.

Поканени за участие от българска страна са: представители на Европейския парламент, министри и представители на Министерствата на регионалното развитие и на земеделието, храните и горите, кметове на общините Стара Загора, Кюстендил, Пазарджик, Царево, представители на науката и бизнеса.

РАБОТНА ПРОГРАМА

 

Можете да заявите Вашето участие до 15 април 2024 г. чрез онлайн формуляра

при необходимост копирайте линка в интернет браузър 

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeu3XW-3CQaeo0nabGeM02AQYgrPcNicXaqYJYyz_xWIMNnyw/viewform)

 

За допълнителна информация:

Евелина Рабаджийска

e-mail: evelina.rabadzhiyska@trakia-uni.bg

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международен форум SIMUL+