30.10.2024

Международната конференция за SEO, E-commerce и AI ще се проведе на 30 октомври в Ariana Event Hall във Виена. След няколко успешни издания в България- събитието се разширява и избира Австрия като следваща своя локация. Професионалисти от 20 държави се очакват на SERP Conf. 2024 Vienna през есента. Организаторите обещават стойностна и динамична програма, която да продължи традицията SERP Conf. да е в услуга на бизнеса и да помага за изграждането на екосистемата на дигиталния маркетинг в Европа.

„Избрахме Виена за следващото ни събитие, тъй като градът е една от най-важните икономически и бизнес локации. Очакваме участници от 20 държави, като повече от 59% от тях са мениджъри или висши ръководни кадри. Гостите на конференцията със сигурност ще оценят, че австрийската столица се намира в сърцето на Европа и има отлични туристически и транспортни връзки“, обяснява Никола Минков, CEO и основател на най-награждаваната с международни отличия SEO агенция в България – Serpact. Компанията стои зад бранда SERP Conf. 

Предишното издание на събитието привлече 500+ участници и предизвика международен отзвук със специалните си гости като Hugo Faustino, ex-Nike; Wijnand Jongen, президент на Ecommerce Europe и Gary Illyes, анализатор в Google.

Техните обширни познания и експертен опит допринесоха за успеха на събитието - 92,5% от всички присъстващи биха го препоръчали на своите колеги, според данните от проучването, проведено след конференцията. Тази година програмата на SERP Conf. 2024 Vienna ще бъде още по-интензивна, обещават организаторите, и споделят част от имената на вече потвърдилите лектори.

Лектори на SERP Conf. 2024 Vienna

Aleyda Solis – Международен SEO консултант и основател на бутикова SEO консултантска компания Orainti. Тя работи с утвърдени марки и стартиращи компании с потенциал за растеж, за да постигне техните цели за органично позициониране.

Тя е опитен лектор на английски и испански език (+100 събития в +20 държави) и автор (SEO, Las Claves Esenciales), който също така предлага безплатни съвети за SEO в поредицата видеоклипове Crawling Mondays. Aleyda Solis събира и предоставя и най-новите ресурси и новини в областта на SEO в бюлетина #SEOFOMO, както и в областта на дигиталния маркетинг маркетинг в бюлетина #MarketingFOMO. Създател е на пътна карта за обучение по SEO с надеждни подбрани ресурси в LearningSEO.io.

В момента тя е един от най-влиятелните SEO специалисти в света. Наградена за европейска личност в областта на търсенето през 2018 г., тя е и съосновател на Remoters.net, център за дистанционна работа, който включва безплатен хъб за работа от разстояние, инструменти, ръководства и др.

Bastian Grimm – CEO и съосновател на Peak Ace AG той е известен експерт в международното SEO – управлява сайтове от почти всякакъв размер в силно конкурентни индустрии по целия свят. Bastian Grimm е „Личност на годината в областта на търсенето“ на European Search Awards и „Световен шампион по SEO“ на срещата на върха на SEOktoberfest G50. Има над 20 години опит в онлайн маркетинга и техническото и глобално SEO.

Michael King – Той е признат международен лектор по теми като SEO, стратегия за съдържание и въздействието на Gen AI. В работата си като основател и главен изпълнителен директор на агенцията за маркетинг iPullRank цени иновативния и водещ до резултати подход. Той е бил консултант за компании от цял ​​свят, включително марки като SAP, American Express и HSBC.

Mark Williams-Cook – Той е SEO експерт с над 20 години опит и съсобственик на агенцията Candour. Основател е на AlsoAsked, както и има онлайн магазин за стоки за домашни любимци. Освен като лектор в множество конференции, Марк е обучил над 7000 SEO специалисти със своя курс в Udemy, а също така и създава, и изпраща имейл бюлетина Core Updates SEO. 

Cyrus Shepard – Той е ръководител на Zyppy SEO, консултантска компания за онлайн маркетинг, базирана близо до брега на Орегон. Пише материали за алгоритъма на Google и често публикува нови проучвания и експерименти. Cyrus има опит като като официален Google Quality Rater и е бил част от ръководството на екипа за SEO и Content marketingв Moz.

Gerry White – Опитен специалист по дигитален маркетинг, специализиран в SEO и анализи, особено фокусиран върху техническите елементи на ефективността на сайта, като ролите му покриват пълния спектър от CRO и оптимизация на цифрово придобиване. 

Judith Lewis - Известен международен водещ на събития, писател, блогър и консултант по цифрови медии. Тя специализира в прилагането на стратегическо разбиране за цифрови технологии, за да помогне на бизнесите да бъдат иновативни и да оптимизират своята ефективност в комуникационна среда. Води лекции и обучения по целия свят за SEO, създава стратегии за съдържание, изграждане на връзки, платени медии и е призната от колегите си като една от най-влиятелните личности в британската цифрова индустрия.

Erika Varangouli – Ръководител на брандирано съдържание в Riverside.fm. През 2020 г. Ерика се присъединява към Semrush като глобален стратег за съдържание и по-късно става директор на Organic Search, като увеличава органичното представяне на блога с 600% за една година. След това тя работи като ръководител на международния бранд и SEO брандирането. От април 2024 г. тя e част от Riverside.fm, създавайки образователно съдържание и насърчавайки връзките в SEO общността.

Sara Fernández – международен SEO консултант с опит в областта на UX дизайн, Translation & Localization и създаването на стратегии за съдържание. Тя има богат опит в работа с B2B софтуерни компании, компании за електронна търговия и стартъпи, които разширяват глобалния си обхват. Тя е била лектор на международни конференции като BrightonSEO, International Search Summit, WordCamp и Friends of Figma. Сара също така изнася лекции в университета в Барселона и е участвала като съдия на UK и Global Search Awards.

Dawn Anderson - Управляващ директор в Bertey - MSc DigM, PgDip DigM. Консултант по дигитална стратегия и трансформация, ментор, лектор по дигитална стратегия. Специалист в подпомагането на вътрешните екипи да подобрят видимостта чрез SEO.

Програма на SERP Conf. 2024 Vienna

Това издание ще е с фокус върху SEO, E-commerce и AI. В зависимост от темите, програмата е разделена на различни панели. След всяка лекция ще се проведе специална модерирана Q&A сесия с въпроси от публиката. За повече практически опит ще има казуси и ценни примери от практиката.

Предвиден е кетъринг по време на обедната почивка, а също и кафе и освежителни напитки в паузите между панелите. След събитието ще има специално парти, което да даде допълнителен акцент върху нетуъркинг частта на събитието. 

Билети за SERP Conf. 2024 Vienna

Вече се предлагат билети на специална цена за ранни поръчки. Опция при закупуването е дали гостите ще изберат такива без участие в партито след това, или ще решат да го посетят - като така засилят нетуъркинг възможностите на събитието. Има билети, които гарантират и присъствие на VIP вечерята с всички лектори. Тя ще се проведе на 29 октомври.

За повече информация посетете сайта на конференцията и запазете своето място сега: https://serpconf.com/

За SERP Conf.:

SERP Conf. e международно събитие за SEO, електронна търговия и дигитален маркетинг: конференция, изложение и нетуъркинг с водещи експерти. SERP Conf. събира SEO и маркетинг общността на едно място, като целта ѝ е да подпомага бизнеса и да споделя най-успешните практики за онлайн развитие.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Водещи експерти като Aleyda Solis, Michael King и Bastian Grimm ще са сред лекторите на SERP Conf. 2024 Vienna