18.09.2024

Пресечна точка на бизнес, технологии и креативни индустрии

Тук - Там Кошер  е най-мащабното професионално събитие в България, което обединява хора и идеи от бизнес, технологии и креативните индустрии. Тази година събитието ще се проведе на 18 септмеври в зала 1 и 2 на Интер Експо Център!
 
Ще имате възможност да се вдъхновите от историите на български и международни лектори, ще се потопите в света на технологиите и креативните индустрии! Екипите на топ компании ще тВи очакват за лични срещи, ако сте в търсене на ново професионално предизвикателство.
 
Тук - Там Кошер дава възможност за нови контакти, които ще Ви отворят нови врати, кариерни консултации с HR специалисти, зони за recharge-ване и връщане назад във времето - всичко това на Кошер 2024! 
 

От 16 години Тук - Там Кошер  приветства бизнеса в България и вече има над 23 000 посетители и 1 200 партньори, които са взимали участие в събитието! 

Ако сте представител на бизнеса и желаете да станете част от най-мащабното професионално събитие в България, свържете се с екип Партньорства на partners@tuk-tam.bg

 
14 зони I 50+ лектори I 150+ компании I 3000+ човека
 
 
 
 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Тук - Там Кошер 2024