24.10.2024

На 24 октомври 2024 г., в София ще се проведе най-значимата и мащабна образователна инициативата за кариерно ориентиране в България "Мениджър за един ден". В рамките на един ден младежи над 16 г. се запознават с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна.

"Мениджър за един ден" е първата крачка в кариерното ориентиране на младите хора. Участието в инициативата дава възможност на младежите да развият ценни качества като работа в екип, междуличностни и социални умения, самоефективност, мотивация, почтеност и етика. В рамките на деня участниците работят по разрешаване на бизнес казуси и намиране на решения, а менторите и доброволците имат отговорната задача да ги насърчат и напътстват.

Научете повече ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.