26.11.2024 - 29.11.2024

От 26 до 29 ноември 2024 г., в Истанбул (Турция) ще се проведе 20-тият Международен търговски панаир MÜSİAD EXPO. Организатор на събитието е MÜSİAD - турска неправителствена бизнес организация с над 14 000 членове в страната и чужбина, представляваща 60 000 предприятия, в които работят приблизително 1,8 милиона души, действаща чрез 84 точки за контакт в Турция и предоставяща услуги в 85 различни страни, с общо 99 точки по целия свят.

Изложението се фокусира върху различни сектори, вкл. строителство, ландшафтни материали, дълготрайни потребителски стоки, туризъм, медицинско оборудване, храна и храна, добитък, машини, метал, автомобилостроене, химикали, енергетика, технологии и информатика, индустрията на услугите и текстил.

В рамките на изложението е планирано да се проведат двустранни срещи с турски компании, насрочени за сряда, 27 ноември, в TÜYAP Fair Center. Списъците на кандидатстващите компании или участници ще бъдат предадени на Министерството на търговията на Турция. След процеса на оценка одобрените фирми и участници, които ще бъдат включени в международните B2B събития, ще бъдат определени и уведомени в рамките на един месец. Министерството на търговията на Република Турция ще покрие разходите на одобрените фирми и участници, вкл. за 3 нощувки (между 26-29 ноември), вътрешни трансфери (летище-хотел, хотел-летище) и участие в програмите на MÜSİAD EXPO. Фирми и участници, които не са одобрени, ще могат да посетят търговския панаир MÜSİAD EXPO '24 като редовни посетители, възползващи се от разумни цени за настаняване и други разходи.

MÜSİAD е партньор на Българската стопанска камара и, в това си качество, отправя покана към членовете на Камарата да се регистрират за участие в събитието, както и за планираните В2В срещи.

На 19-ия търговски панаир MÜSİAD EXPO през 2022 г. присъстваха Н. Пр. Реджеп Тайип Ердоган, президент на Република Турция, заедно с над 74 000 посетители и повече от 8 000 изложители от 125 страни. В събитието участваха и много членове на националната и международната преса, висши чиновници и академици. Въз основа на успеха на тези предишни събития, 20-ият търговски панаир MÜSİAD EXPO ще се проведе в Истанбул от 26-29 ноември 2024 г., в панаирния център TÜYAP.

Подробна информация за изложението можете да намерите ТУК.

Регистрационната форма можете да попълните ТУК.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

20-ти Международен търговски панаир MÜSİAD EXPO и В2В срещи