Рark lane office center ще предложи 35 000 кв.м. модерни офис площи с простор, непознат досега на софийския пазар

наемателите ще се радват на височина на помещенията от 3.10 м., което заедно с голямото отстояние от съседните сгради и широките прозорци, създава несравнимо усещане за комфорт и пространство

  

Модерната бизнес сграда Park Lanе Office Center, разположена в бързо развиващата се зона „Хладилника“, ще предложи 23 500 кв.м. отдаваеми офис и търговски площи Клас А на пазара в София. Екипът на компанията постави старт на активното строителство. Изкопът, укрепването и изливането на фундаментната плоча вече са изпълнени и се очаква сградата да бъде завършена в средата на 2021.

Park Lane Office Center е с отлично местоположение - в близост до най-големия търговски център в София - Парадайз Център, метростанция Витоша и някои от най-важните транспортни артерии на София - бул. Черни връх, бул. Никола Вапцаров и разширения булевард Филип Кутев.

Сравнен с другите райони с концентрация на офиси - зоната около Бизнес Парк София и бул. Цариградско шосе около 7-и и 11-и километър, „Хладилника“ се отличава със своите предимства като осигурен подземен и наземен транспорт, голям търговски център, два зелени градски парка, добри болници, частни училища, детски градини и спортни центрове.

Park Lane Office Center предлага по-голяма от обичайната нетна височина на таваните – 3.10 м и големи прозорци (2.30 метра широки и 3.10 високи), които разкриват прекрасна гледка към планината Витоша. Голямото отстояние от останалите сгради и предвидените зелени площи допълват усещането за пространство и комфорт.

Етажната плоча е 2200 кв.м., с възможност, както за цялостно отдаване, така и за разделянето й на четири отделни помещения. Към гъвкавото офисно пространство, за удобство и комфорт на наемателите, са предвидени тераси за всеки етаж с прекрасна гледка към Витоша.

Основният акционер в проекта e Park Lane Developments - съвместно дружество на водещия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital и управляващия директор Таня Косев-Бошова. Финансов инвеститор в офис проекта е предприемачът Дилян Павлов - съосновател на Динамо Софтуер. Проектът се финансира от Райфайзенбанк.

Дата: 13.12.2019

Автор: Noblesse Oblige

Прочетено: 939