„М+С Хидравлик” АД е компания с 58-годишна история. Ние сме водещ производител на високомоментни нискоскоростни орбитални хидравлични мотори, хидростатични кормилни сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях. Хидравличните ни продукти са с различни приложения: в конвейери, текстилни машини, минни машини, металорежещи машини, вентилатори, оборудване за строителни машини и платформи за достъп, механизми за подаване на роботи и манипулатори, металообработващи машини, селскостопански машини, пътно-строителни машини, специални превозни средства, пластмасови и каучукови екструдери и много др.

“М+С ХИДРАВЛИК” АД е монополист на българския пазара, а марката М+С ХИДРАВЛИК е пета в света. Компанията притежава около 35% от пазара в Европа и около 8% в световен мащаб. Kaто цяло държи около 7% от световното производство на хидравлични мотори и около 1% от това на кормилни управления.

“М+С ХИДРАВЛИК” АД е първата фирма в България, сертифицирана по ISO 9001. Нашето висококачествено и високотехнологично производство е официално признато със сертификати ISO 9001:2015, ISO 14 001:2015 и ISО 45 001:2018.

Името на компанията днес е гаранция за сигурност, икономическа стабилност и професионално израстване.

Човешките ресурси са най-ценният капитал на „М+С ХИДРАВЛИК” АД. Те са един от най- важните фактори, от които зависи качеството на нашите продукти. Към днешна дата фирмата осигурява работни места за над 1250 човека, на които предоставя отлични и безопасни условия на труд, стимулиращо финансово възнаграждение и възможност за кариерно равитие.

Компанията ни е социално отговорна към работещите. Инвестира се дългосрочно в обучението и квалификацията на работещите в нея. Осъществяват се инициативи за привличане и мотивиране на млади хора за работа в „М+С Хидравлик”АД. Правят се дарения на учебни заведения, за спортни мероприятия, общински инициативи и културни събития.

Дата: 07.01.2022

Прочетено: 631