03.11.2014

Спортен комплес във Върбица
3.9 млн. лв.

Община Върбица обяви обществена поръчка за изграждане на спортен комплекс в едноименния град. Съоръженията ще се разположат на площадка с площ 15 865 м. Комплексът включва нова спортна зала със застроена площ 2114 м, размери 24/42 м и височина 7.70 м; открити басейни – голям с площ на водното огледало 325 м и детски с площ на водното огледало 153 м; две тренировъчни игрища за футбол по 800 м и обслужващи сгради. За спортната зала е предвидена възможност да се монтират трибуни за около 180-200 посетители. Прогнозната стойност на поръчката е близо 3.9 млн. лева без ДДС, а финансирането е от Програмата за развитие на селските райони. Участниците трябва да докажат собствен ресурс в размер на 1.94 млн. лв. - чрез банково удостоверение или годишен финансов отчет. Те трябва да имат успешно изпълнен поне един сходен обект за последните пет години. Срокът за изпълнение е 150 дни. Оферти се набират до 8 декември.

Събиране и извозване на отпадъци в Своге
3.06 млн. лв.

Община Своге обяви обществена поръчка за сметосъбиране и сметоизвозване на битовите отпадъци до регионалното депо в Костинброд за период от 4 години. Прогнозната стойност на поръчката е над 3 млн. лева без ДДС. Към кандидатите има изискване да докажат собствен финансов ресурс от 200 хил. лв. Те трябва да са регистрирани по Закона за управление на отпадъците и да са изпълнявали сходни поръчки през последните три години. Необходимо е да имат налична специализирана техника и машини, както и внедрена система за управление на качеството с обхват сметосъбиране и сметоизвозване. Сроковете за подаване на оферти са съкратени, като крайният срок за внасяне на документацията е 12 декември.

Нови електропроводи за ЧЕЗ
2.5 млн. лв.

"ЧЕЗ разпределение България" АД обяви обществена поръчка за реконструкция и новo изграждане на въздушни електропроводни линии СрН 20 kV, МТП (мачтови трафопостове) и други съоръжения 20 и 0.4 kV на територията, обслужвана от дружеството. Поръчката е разделена на обособени позиции - за оперативните центрове в Перник и Кюстендил; в Благоевград; в Плевен; във Враца-Ловеч; в Монтана-Видин. Изпълнението на договора за обособената позиция ще се извършва в зависимост от техническата готовност и нуждите на ЧЕЗ. Поръчката е за срок от три години, а прогнозната стойност за всички позиции е 2.5 млн. лв. При подписване на договора изпълнителят плаща 5% от цената за съответната позиция като гаранция за изпълнение. За последните пет години участниците трябва да са изпълнили сходни поръчки за поне 200 хил. лв. Оферти се набират до 18 декември.


Реконструкция на кабелни мрежи за ЧЕЗ

1.95 млн. лв.

"ЧЕЗ разпределение България" АД обяви обществена поръчка за присъединяване на нови абонати с реконструкция на въздушни и кабелни мрежи СрН и НН и електрооборудване на трафопостове. Поръчката е разделена на седем обособени позиции - за общинските центрове Самоков и Костенец; Пирдоп и Ботевград; Драгоман и Своге, за областните центрове в София: Изток, Запад, Север и Юг. Всеки участник може да участва само за една обособена позиция. Критерият за оценка е най-ниска цена. Класирането се извършва за всяка обособена позиция поотделно. Прогнозната цена на цялата поръчка е 1.95 млн. лв., а срокът за изпълнение е две години. Кандидатите трябва да докажат опит с изпълнението на подобни поръчки на стойност между 250 и 300 хил. лв. за последните пет години. Оферти се набират до 18 декември.

Електронни "Бюра съдимост"
1.13 млн. лв.

Министерството на правосъдието обяви обществена поръчка за разработване и внедряване на автоматизирана информационна система "Бюра съдимост". Проектът се финансира от оперативна програма "Административен капацитет" и е с прогнозна стойност 1.13 млн. лв. В него са включени дейностите: проектиране, разработване, тестване и внедряване на информационна система "Бюра съдимост"; предоставяне на три нови административни електронни услуги - издаване и получаване на свидетелства за съдимост на граждани; получаване на съдебен статус за служителите от страна на работодателя им; изготвяне на справки за съдимост по искане на учреждения, ведомства и организации за служебна цел в кръга на тяхната дейност; обучение на 150 потребители и администратори от регионалните съдилища за работа с АИС "Бюра съдимост". Срокът за изпълнение е 180 дни. Участниците трябва да имат собствен ресурс от 300 хил. лв., да са изпълнявали сходни поръчки през последните 3 години, да познават стандартите за управление на информационна сигурност и др. Оферти се набират до 27 ноември.

Багер и самосвал за община Несебър
600 хил. лв.

Община Несебър обяви поръчка за доставка на нови мултифункционален багер, 7-тонен самосвал и 25-тонен самосвал. Прогнозната цена е 600 хил. лв. без ДДС, а срокът за доставка е 30 дни. Машините са необходими на общината за извършване на комунални услуги и се плащат от бюджета на Несебър. Към кандидатите няма икономически и финансови изисквания. Те трябва да са изпълнявали поне три сходни доставки през последните 3 години, да имат сервизна база. Оферти се набират до 8 декември.

Дата: 03.11.2014

Източник: в. Капитал

Прочетено: 1594