Дата: 31.10.2005

Източник: www.bia-bg.com

Прочетено: 2733


Днес, 31 октомври 2005 г. Камарата на електротехниката в България (член на БСК) и Корейската индустриална камара (KOEMA) подписаха Договор за партньорство. Подпис под документа сложиха председателите на двете организации Румен Атанасов и Йон-Чул Ким.

Г-н Ким ръководи 10-членна корейска бизнес делегация, която е на посещение у нас от днес до 2 ноември. Целта на визитата е осъществяване на бизнес контакти и партньорство между български и корейски фирми от областта на електротехниката и енергетиката, включително - съвместно производство и инвестиране. За сериозността на инвестиционните намерения на корейските гости говори фактът, че фирмите им са представени на ниво президенти и собственици.

Програмата на корейската делегация предвижда посещения на предприятия, както и индивидуални срещи със заинтересовани български фирми на 1 ноември, вторник, в столичния хотел "Кемпински Зографски".

Организатори на посещението са Камарата на електротехниката в България и Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите KOTRA.

Подписаният днес Договор за сътрудничество между КЕТБ и КОЕМА предвижда осъществяването на информационен обмен между двете организации, както и взаимно съдействие на фирми от двете страни при осъществяване на техните инвестиционни планове.